Bradoline Bradolife kézfertőtlenítő gél - kamilla 500ml

Bradoline Bradolife kézfertőtlenítő gél - kamilla 500ml

1 334 Ft-tól 3 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BRADOLIFE Kézfertőtlenítő Gél Kamilla - 500 Ml

1 334 Ft
+ 1 589 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
koronavirus-ellen.hu
 

Bradolife kézfertőtlenítő gél kamilla 500ml

1 511 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
biogo.hu
 

Brado Life kézfertőtlenítő gél 500 ml Kamilla

1 549 Ft
Raktáron
irány a bolt »
netmediashop.com

További termékek a kategóriából

További Bradoline termékek: Bradoline Kézfertőtlenítő

Termékleírás
Űrtartalom 500 ml

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Bradolife kézfertőtlenítő gél aloe vera 50 ml Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:
A készítményt töményen, higítatlanul kell alkalmazni.
1-2 adag (kb 5ml) gélt juttatunk a tenyérbe, melyet alaposan eldörzsölünk a kézen.
Minimális behatási idő 30 másodperc.
A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces bedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő gél adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk. Figyelmeztető mondat:
H226 tűzveszélyes folyadék és gőz. Óvintézkedésre vonatkozó mondatok:
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P210 Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás.
P403+P235 Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tárolandó.
P305+P351+P338 Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencse eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelése, a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. A csomagolóanyag komunális hulladékként kezelhető. Egyéb figyelmeztetések:
Más fertőtlenítő –és tisztítószerrel nem keverhető. Elsősegélynyújtás:
Általános védő és higiéniás intézkedések: kerülni kell az anyag szembe jutását, lenyelését, gőzének belégzését. Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni. Hulladékkezelés:
A kiürült tisztítatlan csomagolóanyag valamint az anyag maradékot tartalmazó csomagolóanyag ártalmatlanítása a vonatkozó érvényes rendelet előírásának figyelembevételével történhet. Kerülje a kiömlött anyag szétoszlását és további terjedését, valamint a felszíni –vagy talajvízbe, talajba és csatornába kerülését. Környezetvédelem/ökoto xikológia:
Akadályozzuk meg a kiömlött anyag szétterjedését. Ne engedjük felszíni –vagy talajvízbe, talajba és csatornába jutni. Szennyezés-mentesítés:
A nagy mennyiségben kiszivárgott vagy kiömlött anyagot, inert nedvszívó anyaggal (homok, föld) fel kell itatni és zárt, címkével ellátott edénybe kell gyűjteni, hő –és gyújtóforrástól, szikrától távol kell tartani. A szennyezett anyagot az előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani. Tárolás és eltarthatóság:
Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőző helyen, 0°C és 35°C közötti hőmérsékleten, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve. Élelmiszerektől távol, gyermekek elől elzárva tárolandó, 5 évig eltartható.

Így is ismerheti: Bradolife kézfertőtlenítő gél kamilla 500 ml, Bradolifekézfertőtlenítőgélkamilla500ml, Bradolife kézfertőtlenítő gél kamilla 500ml, Bradolifekézfertőtlenítőgél-kamilla500ml, Bradolife kézfertőtlenítő gél - kamilla 500 ml
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.